Доставка

Начин на доставка

Матрак БГ извършва доставка с професионална куриерска фирма “Лео Експрес” до адрес на клиента. По желание от страна на клиента доставката може да бъде до офис на куриера.

Цена на доставка

Доставката е безплатна за цялата страна за поръчки на стойност над 100лв
При поръчки на стойност под 100лв, цената за доставка е 7лв
*Услугата безплатна доставка не важи за мебели и легла, сумата за тяхната доставка се калкулира при поръчка от сайта, според зоната на доставка и тежестта на стоката.

Срок на доставка

Уважаеми клиенти, не всички продукти в нашия електронен магазин са налични на склад. Затова за някои от тях ще се наложи да почакате. След направена поръчка наш консултант ще се свърже с Вас за потвърждаването й, с него ще уточните и срока на доставка.

При наличност – срока на доставка е до 5 работни дни, след потвърждаване на поръчката, според Общите условия. Срокът на доставка за продукти, които не се поддържат на склад е различен и зависи от периода на изработка. Варира от 10 до 30 работни дни. В този случай доставката се извършва по договаряне с Клиента и упоменаване на договорения срок при потвърждаване на поръчката.

Доставката се извършва до входа на блока/къщата до първа входна врата. Ако доставящият автомобил няма възможност да паркира до входа на блока /къщата/, паркирането и разтоварването се извършва до мястото, до което може да достигне. Качване и разнос не са включени в условията на доставка. Ако желаете разнос и качване до етаж трябва да уточните това при потвърждаване на поръчката.

В случай, че поръчката е направена в почивен или празничен ден, срокът за доставка започва да тече от първия работен ден, следващ деня, в който е направена поръчката.