За нас

Фирма “Атис инженеринг” ООД е създадена през 1993 год. с предмет на дейност внос, търговия, проектиране, доставка и монтаж на стелажи и складово оборудване.

През 2006 г.  Стартира  търговия с матраци, основи, легла, подматрачни рамки и мебели.

Кои сме ние ?

Ние сме дългогодишни търговски партньори на доказани български производители на матраци и мебели за дома на високо технологично ниво и стандарти за качество.
 В нашия магазин можете да закупите матраци Нани, матраци Класик, матраци Екон, матраци Paradise, матраци Тед. При нас ще намерите и матраци на водещи вносители – матраци Magniflex Италия, матраци Don Almohadon Испания, матраци Mollyflex Италия

От 2015 г. сме официален вносител на матраци BRN – Турция, един от водещите производители на матраци в света. Притежава съвременна, високотехнологична, производствена база с ново оборудване от най-висок клас в безмитна зона на гр. Кайсери, Турция, с площ от 27000 кв. м. Капацитетът на производство е 1 милион матрака за година. В резултат на строгия контрол на качество има едва 1 на 10000 върнати матраци. Не е ли това чудесен показател за качество?

Матракът е много важен за качеството на Вашият сън, здраве и пълноценен ден. За да можем да отговорим по-пълно на Вашите изисквания, Ви предлагаме практични и качествени мебели за дома на водещи български предприятия – Ирим и Ергодизайн гр. Русе. Доверили сме се на техния стремеж към високо качество, нови технологии добър дизайн и съобразени с нуждите на българския пазар цени.

„Атис Инженеринг“ разполага с екип от професионалисти, които ще Ви посъветват и осигурят необходимата информация за да вземете най-доброто решение за обзавеждане на Вашия дом с удобни мебели на добра цена. Качественият сън е изключително важен за доброто настроение и пълноценното Ви ежедневие. Не се колебайте да посетите нашият магазин, за да тествате матракът, който сте харесали. Ние ще Ви помогнем да закупите подходящите за Вашите нужди и стил на живот мебели и матрак.

„Атис Инженеринг“ работи на обявените препоръчителни заводски цени. Ежемесечно организираме акции и промоции. Гарантираме, че освен качество ще получите и изгодна цена!

Поддържаме голяма част от продуктите ни склад , за да можем да организираме възможно най-бързо вашата доставка. Приемаме поръчки на място в нашия магазин и онлайн за цялата страна. Усилията ни са насочени към високо ниво на обслужване и доволни клиенти!